HTML

Juduláselhárítás

Zsidó a szomszédod? Néger az apád? A barátnőd cionista gyűlésekre jár? Segít a Juduláselhárítás!

Friss topikok

  • Polgár Ernő: Tisztelettel ajánlom zsidó hitéleti, kulturális és irodalmi blogomat link céljára: http://polgarer... (2009.05.20. 16:55) Veszélyes kampány

Linkblog

Veszélyes kampány

2008.11.26. 11:02 askr

Úgy érzem, hogy ennek a blognak kötelessége felhívni minden fehér, magyar ember figyelmét a haszonleső kajmánok ügyes trükkjeire, amikkel a soraink közé akarnak férkőzni. Az utcán is hányszor látunk magunk között olyan "bajtársat", aki a bomberdzseki alatt a Talmudot böngészi útmutatásért.

A McDonald's Antimagyar Ízek után itt a következő mocskos húzás kedvenc tetűhintásainktól. Íme a zsAxe (Zsidó Antifasiszta Xenofil Egyesület) legújabb terméke:

axe-skin-contact.jpg

A Juduláselhárítás csapdára gyanakodva természetesen tesztelte a terméket. A tusfürdő színe fehér! Egyértelmű, hogy a fehér faj büszke egyedeit, és a skinhead mozgalom tagjait célozta meg ez a kaftánja fölé swastikás pólót húzó zsidó rém. Jó, hogy nem ezzel a reklámszlogennel árusítják a terméket:

Pusztítsd el a zsidó fertőt,
Használj mindig Axe tusfürdőt!

A termékzsalád egyik tagja ráadásul a "Purifying" fantázianevet viseli. Hát igen, ezt kellene tennünk a fajunkkal - ami nem a kampósorrú faj! Legyetek résen, bojkottáljátok a ránk zúduló holokamuzó, izraelita cégek által gyártott termékeket!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://judulaselharitas.blog.hu/api/trackback/id/tr36789315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Polgár Ernő · http://polgarerno.com 2009.05.20. 16:55:52

Tisztelettel ajánlom zsidó hitéleti, kulturális és irodalmi blogomat link céljára:
http://polgarerno.com/blog

süti beállítások módosítása